Året der gik

2015 har for mig været et rejse-år. Jeg har tilbragt 11 ud af 12 måneder i udlandet som rejseguide. Jeg var rejseguide i Spanien, og jeg elskede det! Folk var altid søde og glade, men rejseguide er dog også et lidt ensomt job, for hver eneste uge siger du farvel til nogle gæster du har lært at kende, og som du holder af. Jeg boede alene i en lille lejlighed, bestående og et tekøkken med mikrobølgeovn og køleskab som de eneste hårde hvidevarer. Alle måltider skulle indtages ude, enten på hotellets restaurant eller på de små hyggelige restauranter i byen. Jeg har intet imod mad fra restauranter, faktisk har jeg altid elsket det – men man kommer virkelig til at savne hjemmelavet mad, når det pludselig ikke længere er en mulighed. Da jeg endelig kom hjem til Danmark var der kun én ting, jeg havde bedt om at få – noget hjemmelavet!

Nytårsforsættet

2016 bliver for mit vedkommende ikke et rejse-år. I stedet bliver det året hvor jeg flytter i min egen lejlighed (med køkken) og begynder på en uddannelse. Men, til hvert nyt år, hører også et nytårsforsæt og i år er mit som følgende: Jeg vil kun spise hjemmelavet mad (medmindre jeg er inviteret ud). Selvom jeg længtes efter hjemmelavet mad, da jeg var ude at rejse, har jeg åbenbart glemt hvordan man gør. Men nu vil jeg lære det igen! Og jeg har tænkt mig at begynde ved simreretter http://www.hurtigmums.dk/gryderetter/ og gryderetter såsom mørbradgryde. Det tætteste man kom en mørbradgryde i Asien var en meget eksotisk mørbradgryde, der vist ikke ville krave kravene i en fantastisk dansk mørbradgryde opskrift. Al restaurantmaden har også gjort sådan, at jeg har taget på, så derfor tror jeg, at jeg vil starte ud med at lave en LCHF mørbradgryde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *