E cigaretter på barene og cool cash sparret på tobakken

Det var altså sådan at jeg ikke fik nogen økonomisk støtte ved  at ryge smøger i stedet for en e cigaret, og det betød at jeg brugte endnu flere penge  på dette samt at gå i byen pengene og blev større og større summer  forsvandt de få penge jeg tjente meget hurtigt. Det var til trods for  at jeg var ekstremt god til at finde billige by ture, og det var sjældent  at jeg brugte ret mange penge. Det betød altså at jeg var i byen overdrevet  mange gange i forhold til hvad der ellers burde være muligt i forhold  til de penge jeg havde.

e cigaret udvalg
Oven i det havde jeg heller ikke ret tit arbejde,  og hvis det kom i vejen for en fest byttede jeg typisk også min vagt.  Jeg havde altså masser af tid til at fest da jeg næsten aldrig arbejde,  hvor mange af mine venner måtte lade en fest passere på grund af dette,  kunne jeg altid sige ja. Der var også et andet punkt der gav mig mange  nye muligheder for at gå i byen. Der var selvfølgelig det at jeg røg  smøger imod tømmermænd, og ikke bare en e cigaret.

Hvis du selv vil prøve kan du læse om forskellige blærede e cig modeller her.

Jeg kunne drikke mig fuld og alligevel ryge

Dette gjorde at jeg altid kunne drikke mig fuld uanset hvor mange  dage jeg havde kørt forinden. Det var en ret voldsom evne at have,  og jeg ønsker at hvis det bare havde været e cigaret i stedet, så  havde jeg sparet mig selv mange penge på e cigaret i stedet for smøger.  Der var også det var skolen for mig var så nem, at den eneste grund  til jeg kom i skole var på grund af mit alt for høje fravær, og at  jeg simpelthen risikerede at blive smidt ud, hvis jeg ikke kom i skole.  Det var dog også sådan at når jeg endeligt var i skole, så var jeg  der ikke mentalt. Jeg spillede på nettet lige som alle andre.

Det skal  dog siges at til trods for mit høje fravær og manglende koncentration,  så er jeg meget kløgtig, og jeg var derfor aldrig i tvivl om jeg skulle  bestå. Handelsskolen var for mig en faglig joke.

Og bare lige så du ved det så skriver medierne også om hvor mange der ryger på e cigaretter se fx den her artikel fra EB: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nye-tal-saa-mange-er-paa-e-cigaretter/5485943

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *