High Tech høretelefoner til Low Tech arbejde

Jeg ville have nogle billige høretelefoner jeg kunne bruge i min traktor uden at skulle være alt for forsigtig med dem, man kan sige et jeg havde brug for et arbejds headset.

Jeg gik først ned til den lokale radio/tv forhandler for at se hvad han havde. Jeg må sige at jeg var lang fra imponeret over hans udvalg i billige hovedtelefoner og headset, meget langt fra. Man kan så godt sige at jeg bor lidt ude på landet, de kalder det vist udkants Danmark så så bare det der er en Radio/Tv forhandler inden for en radius af 50 km. kan man nok sige er en stor ting.billige hovedtelefonerSom med så mange andre ting jeg køber, ville jeg se hvad Google havde at byde på. Der er mange der siger at internet handelen har ødelagt det for butikkerne i de små samfund, men man kan også vende den om og sige at uden muligheden for at handle på internettet var det nok mere ødelæggende for de små samfund, nu har jeg muligheden for at have det samme udvalg i billige hovedtelefoner som hvis jeg boede i en stor by.

Jeg fandt en webshop med billige hørelefoner  og udover de har et kæmpe udvalg virker det også som om de ved hvad de taler det er virkelig et professionelt site. Nu kan jeg side i fred og ro foran min computer og vælge de billige høretelefoner der passer mig bedst.

Der er virkelig fordele ved inter nethandel for mig. Som landmand kan det være svært at forlade dyrene og gården i længere tid der er mange ting at passe, og jeg har ingen medhjælper. Og køre ind til storbyen for at finde et set billige hovedtelefoner kan nemt tage en hel​ dag. Og det man sparer er nemt brugt på benzin.

​​

 

Skriv et svar