Kostumer til lands, til vands og i luften

Når man er en fisk har man brug for kostumer der er lavet af skæl. Skæl eller slim, alt efter hvilken slags fisk man er.

Når man er oppe i luften har man brug for kostumer lavet af fjer, for ellers falder man ned pladask.

Men når man bor til lands, så kan man godt have brug for mange mangemangemange forskellige slags kostumer. Det kan være til festlige lejligheder, til begravelser, hvor de har bestilt en klovn, eller til jagt ude på savannen hvor man skal klæde sig ud som en sød tiger, for at charmere den han-tiger man lige havde udset sig til aftensmad. Den slags kostumer kan være svære at få fat i, så derfor er det vigtigt at have en god forhandler af kostumer.

Værd at vide om moderne kostumer

Jeg har den allerbedste i byen. Han hedder Morten Musestille, for han sidder altid helt musestille og siger ikke en lyd, når man taler til ham. Men så snart man er gået så vimser han rundt og taler i vilden sky til sin kat der hedder Estragon – det ved jeg fordi jeg engang satte et overvågningskamera op for at se om han også bare sad musestille uden at sige et ord når jeg var gået, og hvordan har i så fald fik lavet de kostumer der. Det ved jeg så nu: han puster dem simpelthen i glas. Jeg var meget overrasket da jeg fandt ud af det. Jeg tog hjem og afprøvede teknikken, men det endte bare med at jeg kom til at puste en ordentlig bobbel der sprang lige i ansigtet på mig. Heldigvis er min hud lavet af jern, så der skete ikke noget.

Nå, men hvis du møder Morten Musestille en dag, så sig lige til ham at han er en knag. Jeg har ikke set ham siden sidste onsdag hvor han stod og snakkede om kostumer med en mand lavet af træ.

Skriv et svar